FAQ

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Wat is SprekersBlog.nl?

SprekersBlog; het weblog voor sprekend Nederland! Op SprekersBlog.nl staat het delen van kennis centraal.

Hoe is SprekersBlog ontstaan?

SprekersBlog is ontstaan vanuit de visie ‘Durf te delen!’. Voorheen hielden we kleine sessies om ervaringen en kennis te delen en uit te wisselen om van elkaar te leren. SprekersBlog.nl werd hier de online versie van!

Hoe word ik auteur?

Hoe je auteur kunt worden voor SprekersBlog.nl kun je vinden op deze pagina.

Komt mijn biografie op de pagina als ik auteur ben?

Je biografie komt op de auteurspagina en is bij al jouw blogs te vinden in de sidebar. Bekijk hier welke auteurs je voorgingen.

Wat is SprekerReviews.nl?

De primaire functie van het platform SprekerReviews is het zoeken, vinden en waarderen van sprekers en dagvoorzitters. Het delen van informatie en ervaringen staat centraal om zo samen vraag en aanbod beter op elkaar aan te sluiten. Kijk voor meer informatie op www.sprekerreviews.nl.

Hoe koppel ik mijn profiel van SprekerReviews.nl?

Bij je auteursprofiel voeg je de URL van je profiel van SprekerReviews toe. Zo is er een directe link naar jouw profiel op SprekerReviews.nl.

Kan of mag ik artikelen delen?

Het is toegestaan om artikelen te delen. Sterker nog, graag zelfs! Wie weet levert het je ook nog eens reviews of boekingen op via SprekerReviews.nl.

Hoe kan ik contact opnemen met SprekersBlog.nl?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)13 700 97 14. Liever direct of persoonlijk contact? Kom dan vooral eens langs om kennis te maken en een kop koffie te drinken.

Hoe verdienen jullie geld?

Het blog heeft geen winstoogmerk. Het draait binnen SprekersBlog.nl dan ook om het delen van kennis en ervaringen. Dat betekent dus dat wij geen geld verdienen aan of met dit blog.

Wie zitten achter SprekersBlog.nl?

Presensatie® – een jong en ambitieus communicatiebureau – is de initiatiefnemer van SprekersBlog.nl.