Disclaimer

SprekersBlog.nl is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op dit weblog plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van SprekersBlog.nl.

SprekersBlog.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van SprekersBlog.nl.

Bij het samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden, en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is.

SprekersBlog.nl bevat links naar andere websites. SprekersBlog.nl is niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze paginas.

Niets uit deze tekst of grafische voorstellingen op deze website mag zonder toestemming van SprekersBlog.nl worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of wijze. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat het (zonder toestemming en/of bronvermelding) overnemen van teksten uit één van de artikelen op dit weblog kan worden aangemerkt als plagiaat.

Voor overige vragen over de gebruiks- en auteursrechten van SprekersBlog.nl kunt u zich richten tot;

SprekersBlog.nl
Heuvelring 180
5038 CL Tilburg

Of via E-mail: info@sprekersblog.nl